Прес-центр7 лютого 2024, 08:02

В «лнр» без позначки з військкомату знімають з транспорту на блок-постах, на Кремінщині комунальники та пожежні відмовляються відкачувати воду з підтоплених територій, ворог атакував Білогорівку

«Прорвати нашу оборону в Білогорівці росіяни не в змозі вже тривалий період часу. Однак противник не припиняє ці спроби. Зокрема, і вчора. Постійно підтягує резерви, бо йому завдаються значні втрати. Також по території населеного пункту відпрацювала ворожа артилерія. За добу по нашій ділянці фронту окупанти випустили майже 600 снарядів», – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Приватний сектор у Кремінній та навколо міста теж постраждав від підтоплення. У багатьох вода не тільки на подвір’ях, а й в будинках. 

Та якщо в селах поблизу Сєвєродонецька та у Станиці Луганській люди вже два тижні чекають, і досі вірять, в обіцяну окупантами допомогу, то креміняни намагаються діяти самостійно. Бо одразу отримали відмову. І від комунальників, і від пожежних команд.

По всій території так званої «лнр» посилені огляди осіб чоловічої статі. Перевіряють наявність познаки про військових облік. У разі її відсутності люди зникають з блокпостів. Мобілізація – після березневих виборів.