Прес-центр17 лютого 2024, 08:02

В «лнр» відкриють кадетський корпус для доньок загиблих бойовиків, знижку на медичні послуги та ліки обіцяють в медзакладі Лисичанська при голосуванні за путіна, до Греківки та Новолюбівки привезли продукти та хліб

«Наша оборона витримала чергову перевірку на міцність у Білогорівці – там відбито декілька штурмів. Атакував ворог за підтримки авіації. Під вогонь противника потрапили прифронтові села, зокрема Невське, – зазначив Артем Лисогор, начальник обласної військової адміністрації. – Тим не менше, до звільнених населених пунктів вдалося доставити хліб і продуктові набори. Їх отримали жителі Греківки та Новолюбівки».

У так званій «лнр» збираються відкрити кадетський корпус для доньок загиблих під час війни бойовиків. Підкреслюють, що пропаганда з дитинства та формування ненависті «важливі для формування майбутнього росії».

Та повідомляють, що будуватимуть світогляд дівчат на ідеології рф.

А ще ідеологією лікуватимуть. В окупованому Лисичанську. У місцевій лікарні при голосуванні за путіна обіцяють знижки на медичні послуги та препарати. Про бажання скористатися пропозицією треба, для початку, повідомити головного лікаря. Він і надає подальші інструкції.