Архів новин

24 апреля 2021

Сергій Гайдай – перший очільник Луганщини, який бере участь у перегонах MUD Race

Сьогодні, 24 квітня, у Сєвєродонецьку стартували автоперегони третього етапу Кубку Українського бездоріжжя та однієї з суперсерій MUD Race. Організатором цих видовищних змагань виступив автоклуб «Авангард».

Як розповів його керівник Андрій Бутенко, траса для перегонів  протяжністю 2,5 км  з шістьма ділянками підвищеної складності є унікальною. Її разом із ентузіастами з «Авангарду» будували військові.  

Луганський військовий ліцей відзначив 28-річницю з дня свого заснування

Колектив Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» відзначив 28-річницю з початку свого заснування.

Заходи  відбулись без глядачів в умовах суворих карантинних обмежень.

З вітальним словом до офіцерського та педагогічного складу, ліцеїстів та випускників ліцею звернулась   заступниця голови Луганської обласної державної адміністрації із соціальних та гуманітарних питань Катерина Безгинська.

Лабораторно підтверджено 255 нових випадки COVID-19 в області. Від ускладнень померла одна людина. В Україні – 392

Географія виявлених захворювань:

місто Лисичанськ – 49, Рубіжне – 20, Сєвєродонецьк – 24, Біловодський район – 24, Білокуракинський – сім, Кремінський – 11, Марківський – сім, Міловський – три, Новоайдарський – 8, Новопсковський – 21, Попаснянський – 13, Сватівський – дев’ять, Станично-Луганський – шість, Старобільський – 49, Троїцький – чотири.

За весь час досліджень в області цей діагноз лабораторно підтверджений у 22 382 випадках.

Одужали – 17 555 (162 за останню добу); лікуються – 4 157 (635 – стаціонарно, 3 522 – амбулаторно).

На Луганщині висадять 25 тисяч саджанців від Рівненщини

Сьогодні перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Олексій Смирнов разом з головою Рівненської облдержадміністрації Віталієм Ковалем поблизу озера Чисте висадили 45 садженців калини, липи та дуба.

«Ви демонструєте приклад, як треба розвиватись і відбудовувати свій регіон. Знаю, що Луганщина окрім військових дій постраждала і від лісових пожеж, тому ми привезли молоді саджанци. Нехай ці дерева прикрасять ваш чудовий край нашою теплотою та енергією», – зазначив Віталій Коваль.