Архів новин

24 февраля 2022

#stoprussia Ремонти пошкодженої інфраструктури тривають постійно, тримаймось! – Сергій Гайдай

Очільник Луганщини Сергій Гайдай прокоментував ситуацію із пошкодженою інфраструктурою унаслідок російського вторгнення.

Так, пошкоджений дросель Мілове GRS, без газопостачання залишились 15 населених пунктів.

Зокрема, газ відсутній у Лобачевому, Єпіфанівці, Муратовому, Капітановому.

Багато населених пунктів області залишились без електрики: Щастя (частково) та 41 населений пункт повністю – Кримське, Новотошківське, Світличне, Тошківка та інші.

Без централізованого водопостачання залишаються жителі Щастя.

Звернення Президента України

Громадяни України.

Що ми чуємо сьогодні? Це не просто вибухи ракет, бої, гул авіації. Це звук нової залізної завіси, яка опускається й закриває Росію від цивілізованого світу. Наше національне завдання – щоб ця завіса проходила не по нашій українській території, а вдома у росіян.

Українська армія, наші прикордонники, сили поліції та спеціальних служб зупинили атаки ворога. Мовою конфлікту це можна назвати оперативною паузою.

НБУ ухвалив рішення відкрити спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України

Національний банк України ухвалив рішення відкрити спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Реквізити офіційного спеціального рахунку: UA843000010000000047330992708 / The National Bank of Ukraine has decided to open a special fundraising account to support the Armed Forces of Ukraine. The number of the special account: UA843000010000000047330992708

Таке рішення ухвалене у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні, збройною агресією рф та небезпекою для державної незалежності України, її територіальної цілісності.