Прес-центр7 грудня 2018, 00:12

Вітання з Днем місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування для Луганщини надзвичайне свято!

Незважаючи на втрату частини території, близькості військових подій, постійний перетин блок-постів, наявність пункту пропуску у Станиці Луганській та величезний потік людей ВПО, відтік кваліфікованих кадрів, молоді та бізнесу, логістичний тупік, День місцевого самоврядування, його святкування надзвичайно важливе для Луганської області!

По-перше, це можливість привернути увагу суспільства до сміливих, активних, відповідальних лідерів - професіоналів нового формату, які творять історію своїми руками і створюють якісно новий базовий рівень місцевого самоврядування!

По-друге, показати, що місцеве самоврядування - це дійсно якісно новий рівень, з новими дорогами, термомодернізованими садочками, школами, якісними електронними муніципальними сервісами, новими комунікаціями із громадою, новим освітнім простором, якісно новою первинною медичною допомогою, забезпеченням безпеки, гендерної рівності, ефективного місцевого економічного розвитку тощо.

Всі завдання можливо виконати тільки спільними зусиллями. І ми бачимо своїми очима, як люди із пасивних спостерігачів за діями ОМС перетворюються дійсно в помічників, носіїв змін в громадах.

Особлива вдячність міжнародним донорським організаціям: USAID Пульс, USAID UCBI, ПРООН, Євпропейський Союз, GiZ та іншим, які підставляють сильне плече органам місцевого самоврядування в складні часи для Луганщини.

Надійними партнерами ОМС є сьогодні Луганська обласна державна адміністрація, бізнес, громадські оргнаізації.

Хочеться всім органам місцевого самоврядування України побажати щастя, злагоди, добра, творчих успіхів та всього найкращого на шляху зміцнення місцевого самоврядування! Асоціація міст України завжди стояла і буде стояти на захисті прав та інтересів місцевого самоврядування України!

Виконавчий директор Луганського регіонального відділення Асоціації міст України Наталія Бойко