Прес-центр11 вересня 2018, 08:09

Департамент агропромислового розвитку продовжує роз’яснювальну роботу серед аграріїв по державним програмам підтримки в 2018 році

07.09.2018 пройшла дев’ята виїзна нарада по територіям з питань реалізації державних програм підтримки аграрного сектору. Цього разу відвідали Новоайдарський район.

Проаналізовано оперативні підсумки з цієї роботи. Зокрема, директор Департаменту Лариса Бичкова розповіла, що за державними програмами вже компенсовано 17 млн 303 тис. грн, а за обласною програмою – 349,9 тис. грн. Це достойний показник серед інших областей, але ще необхідно докласти зусиль для максимального освоєння коштів до кінця року.

Традиційно в ході робочої поїздки відвідали переробні підприємства району з виробництва борошна, хлібобулочних та м’ясних виробів – ТОВ «Айдар Милам», ТОВ «Айдарський Пекар» та ПП «Лисенко». З керівниками підприємств обговорені нагальні питання щодо впровадження європейських стандартів якості харчових продуктів та необхідність розбудови мережі дорадчих служб для сільгосптоваровиробників.