Прес-центр27 березня 2012, 11:03

Облдержадміністрація домовилася про спільні дії з переробниками молока

«27 березня 2012 року в облдержадміністрації відбулася нарада з питань ситуації на ринку молока і молочних продуктів», - повідомляє в. о. начальника Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Надія Струтинська. У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Анатолій Репицький, керівники молокопереробних та сільськогосподарських підприємств, торгівельних підприємств. 
 Для стабілізації ситуації на ринку молока та молочних продуктів, облдержадміністрація, молокопереробні та сільськогосподарські підприємства підписали Меморандум про узгодження дій, який діятиме до 31 грудня 2012 року. Згідно із цим документом облдержадміністрація в межах компетенції сприятиме діяльності виробників молока, молокопереробних підприємств, суб’єктів мережевої і роздрібної торгівлі області щодо забезпечення ситуації на ринку молока та молочних продуктів.
 У свою чергу, молокопереробні підприємства взяли на себе зобов’язання організовувати закупівлю молока у сільгоспвиробників за економічно обґрунтованими цінами, сприяти стабільному та безперебійному забезпеченню потреб внутрішнього ринку молочною продукцією, а також гарантувати належну якість молочних виробів.