Прес-центр5 квітня 2013, 15:04

Підсумки роботи галузі тваринництва за І квартал 2013 року

 

5 квітня 2013 року у режимі відеоконференції відбулась селекторна нарада з питань «Підсумки роботи галузі тваринництва за І квартал 2013 року». У роботі наради взяли участь керівники та спеціалісти Департаменту агропромислового розвитку, Головного управління ветеринарної медицини, ООО «Луганьплемсервісу» та Державного підприємства «Асоціація по ідентифікації і реєстрації тварин».

В районних студіях були присутні заступники голів райдержадміністрацій з питань АПК, начальник і головні зоотехніки районних управлінь АПР, головні ветлікарі районів.

Були підведені підсумки роботи галузі тваринництва за І квартал 2013 року та поставлені завдання на ІІ квартал поточного року. Розглянуті актуальні питання розвитку галузі, а саме: міри по покращенню селекційно-племінної роботи і відтворенню стада; проведення ветеринарно-санітарних заходів, спрямованих на збереження поголів’я худоби.

За підсумками відеоконференції перед керівниками і спеціалістами районів поставлені задачі по оптимізації чисельності всіх видів сільськогосподарських тварин, особливо поголів’я корів та нарощуванню об’ємів виробництва тваринницької продукції.