Прес-центр31 травня 2013, 13:05

Стан та розвиток рибного господарства в Луганській області

 

Стан та розвиток рибного господарства в Луганській області

 

30 травня 2013 року о 14.00 в приміщенні Луганської обласної державної адміністрації відбулась обласна нарада-семінар під головуванням директора Департаменту агропромислового розвитку Хорошко А.О. у режимі відеозв’язку з питань розвитку рибництва в Луганській області.

В нараді прийняли участь керівники Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Луганській області, Державної податкової служби у Луганській області, Департаменту екології та природних ресурсів Луганської облдержадміністрації, Головного управління Держземагентства у Луганській області, Луганського обласного управління водних ресурсів, Державної інспекції сільського господарства в Луганській області, Головного управління ветеринарної медицини в Луганській області, Головного управління статистики в Луганській області.

В ході  проведеної наради начальник Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Луганській області Дегтярьова були роз’яснені зміни діючого законодавства в галузі рибництва. Також були обговорені першочергові заходи щодо подальшого розвитку галузі на території Луганської області та виведення риборозведення з тіні на легальну основу.

За результатами проведеної наради-семінару було підготовлено відповідне Рішення, згідно з яким надані доручення відповідним керівникам обласних та районних служб щодо вжиття конкретних заходів із забезпечення розвитку рибогосподарської галузі області та визначені строки їх виконання.