Прес-центр5 червня 2015, 12:06

XXVІІ Міжнародна агропромислова виставка "АГРО - 2015"

З 3 по 6 червня 2015 відбулася XXVІІ Міжнародна агропромислова виставка "АГРО - 2015", яка є найбільшим загальнодержавним заходом в агропромисловому комплексі України і по праву здобула всесвітнє визнання.

З кожним роком зберігається позитивна динаміка росту і якості пропонованих послуг, збільшується кількість вітчизняних і зарубіжних учасників усіх галузей сільського господарства, харчової, переробної та рибної промисловості, сільськогосподарського машинобудування.

 

Мета виставки:

 

Всемірне сприяння реалізації державної аграрної політики, економічному зростанню сільськогосподарського виробництва;

Оцінка потенціалу українського ринку, його інвестиційної привабливості;

Сприяння процесам розвитку міжнародного співробітництва в агропромисловому комплексі;

Налагодження ділових контактів між науковими організаціями та науково-виробничими підприємствами з метою створення спільних проектів на проведення досліджень і розробок;

Презентація досягнень кращих господарств і сільськогосподарських підприємств усіх областей України, стану їх діяльності та обміну позитивним досвідом в роботі;

Демонстрація кращих зразків світового та вітчизняного виробництва сільськогосподарської техніки, засобів механізації, обладнання для утримання та годування тварин, обладнання для кормо виробництва, ветеринарних і біопрепаратів, агрохімії, біоенергетики та агроекології.

 

Експозиція Луганської області представлена на 5 кв. м в 4 павільйоні тваринницького виставкового комплексу.

 

З 3 по 6 червня 2015 року на території Національного комплексу «Експоцентр України» (м. Київ, просп. Академіка Глушкова, 1) проведено презентацію  агропромислового комплексу області на XXV Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2015».

За вагомий внесок в розвиток агропромислового комплексу України Золотою медаллю нагороджений:

-                ТОВ «Племінний завод «Біловодський».