Прес-центр19 квітня 2010, 16:04

Селекторна нарада Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації







Днями, відбулася чергова селекторна нарада Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації щодо надання медичної допомоги інвалідам і ветеранам Великої Вітчизняної війни.

У заході брали участь: в/о заступника голови Луганської облдержадміністрації Олександр Ткаченко, начальник Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Малиш, перший заступник ГУЗО Геннадій Бунєєв, провідні медичні спеціалісти області, головні лікарі лікувально-профілактичних закладів міст і районів Луганщини.

На засіданні було розглянуто питання стосовно проведення медичного обстеження ветеранів, забезпечення очними протезами, кардіостимуляторами, слуховими апаратами та проведення зубопротезування всіх інвалідів війни і учасників бойових дій 1941-1945 рр.

Начальник Головного управління охорони здоров’я Павло Малиш запросив з усіх керівників медичних закладів останню інформацію про обсяги робіт, виконаних до Ювілею Перемоги. Він зазначив, що подібні звіти вони будуть надавати щотижня. Адже, саме таким чином можна відстежити хто насправді працює, а хто ховається за відмовками.

Також, він закликав керівників медичних училищ створити студентські бригади, які будуть надавати необхідну допомогу ветеранам війни.

В/о заступника голови Луганської облдержадміністрації Олександр Ткаченко зробив зауваження деяким представникам медицини з регіонів щодо їх не володіння необхідними даними про кількість ветеранів та їх потреби, пообіцяв, що всі керівники міст і районів де не проводиться якісна робота з ветеранами, будуть особисто надавати звіт перед губернатором.

А також, повідомив, що відвідає і наступну селекторну нараду Головного управління охорони здоров’я. Тому що, перш за все, треба надати необхідну допомогу і увагу живим ветеранам, а вже потім організовувати паради і різні святкові заходи.