Прес-центр25 березня 2010, 15:03

Семінар на тему: «Формування стратегії та міжвідомчої співпраці у сфері паліативної допомоги»

 

 

Прес-реліз

29 - 30 березня 2010 року о 10:00 в Малому залі готелю «Ініціал» (вул. Оборонна, 118а) в рамках реалізації Луганським обласним благодійним фондом імені Юрія Єненка проекту «Використання провідного чеського досвіду для розвитку потенціалу фахівців, діючих у сфері паліативної допомоги», відбудеться дводенний семінар на тему: «Формування стратегії та міжвідомчої співпраці у сфері паліативної допомоги».
Захід проводиться при підтримці Головного управління охорони здоров'я Луганської облдержадміністрації та МФ «Відродження».
 В якості експертів до проведення семінарів запрошені чеські та українські спеціалісти з розвитку паліативної допомоги, представники органів державної влади та місцевого самоврядування Луганщини, практикуючі медики, соціальні працівники, викладачі медичних навчальних закладів області та духовенство.
Під час семінару будуть розглянуті та обговорені проблеми і перспективи розвитку паліативної допомоги на теренах Луганщини. Європейські експерти презентують досвід організації хоспісного обслуговування невиліковно хворих в Чехії.
 
Прес-центр ГУОЗ
Устиненкова 53 34 33