Прес-центр24 травня 2016, 11:05

16.05.2016 відбулось засідання колегії Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму

16.05.2016 відбулось засідання колегії Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму.

Порядок денний:

1. Соціально-економічна ситуація в  Луганській області за 2015 рік та  І квартал 2016 року.

2. Про роботу центрів надання адміністративних послуг області у  І кварталі 2016 року.

3. Про закупівлю за бюджетні кошти окремих продовольчих товарів для постачання до державних та комунальних установ області без застосування тендерних процедур.

4. Підсумки 2015 року по інвестиційним проектам, що реалізувались за рахунок коштів державного бюджету. Порядок та умови надання субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на виконання інвестиційних проектів.

5. Різне: питання та відповіді.

 

Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, колегія Головного управління економічного розвитку, торгівлі та туризму вирішила:

1. Головному управлінню статистики у Луганській області надати статистичні дані по тваринництву в прикордонних районах області.

2. Провести кущову нараду з аграріями по проблемним питанням із залученням регіональної ради підприємців, представників ветеринарної медицини та силових структур.

3. У червні 2016 року провести зустріч по обміну досвідом із створення обслуговуючих кооперативів для об’єднаних громад та аграріїв на базі Першого національного аграрного кооперативу з виїздом у Хмельницьку область.

4. Провести виїзну нараду з проблемних питань Станично-Луганського району.

5. Запросити підприємства, які можуть поставляти товари Збройним Силам України, 17.05.2016 в бізнес-клуб «Європейський вибір» прийняти участь у семінарі для підприємців по новій процедурі публічних закупівель, який проводять розробники системи закупівель Prozorro.

6. Провести нараду у Центрі надання адміністративних послуг у м.Сєвєродонецьку з питання створення робочої групи щодо приєднання до порталу державних послуг IGov.