Прес-центр16 червня 2017, 08:06

Актуальні питання підготовки проектів

14 червня 2017 року з метою підвищення якості підготовки проектів, що фінансуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад відбулися відео-нарада за участю Мінрегіону та семінар на тему: «Актуальні питання підготовки проектів, що фінансуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад».
В семінарі взяли участь Агібалов Ігор Володимирович, директор Луганського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»; Медведчук Сергій Миколайович, в.о. директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму ОДА; Червонний Борис Сергійович, заступник директора Агенції регіонального розвитку Луганської області; Ткачова Тетяна Миколаївна, заступник директора – начальник управління освіти і науки Департаменту освіти і науки ОДА, представники Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму ОДА та об’єднаних територіальних громад.
Під час наради були обговорені питання стратегії розвитку територій та методи підтримки ОТГ, створення опорних шкіл та шкіл нового освітнього простору в ОТГ, субвенція на формування інфраструктури ОТГ. Також одним з основних питань висвітлено тему: «Державний фонд регіонального розвитку – один із інструментів державної політики регіонального розвитку».

Під час відео-наради було обговорено проблемні питання використання коштів державного фонду регіонального розвитку та субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад.