Прес-центр22 серпня 2018, 15:08

Нова структура Програми економічного і соціального розвитку Луганської області забезпечить цілісність системи планування регіонального розвитку

21 квітня під головуванням заступника голови Луганської обласної державної адміністрації з питань економічного розвитку, торгівлі, туризму, зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності, житлово-комунального та дорожнього господарства, екології, архітектури та капітального будівництва Геннадія Іваненка відбулася нарада з питання погодження структури Програми економічного і соціального розвитку Луганської області.

Геннадій Іваненко зазначив, що робота з приведення структури Програми економічного і соціального розвитку Луганської області у відповідність до структури Стратегії розвитку Луганської області до 2020 року досягла кінцевого результату. Настав час приймати рішення про погодження та затвердження структури Програми.

В ході наради підбито підсумки проведеної роботи. Розглянуто всі надані під час обговорення пропозиції. Особливу увагу було зосереджено на розділах Програми, які включають загальну характеристику економічного, виробничого та трудового потенціалу, динаміку економічного і соціального розвитку, головні проблеми розвитку регіону, необхідність включення актуальних на сьогодні показників таких як: кількість об’єктів соціальної та гуманітарної сфери переведених на альтернативні види опалення, ОСББ обладнаних тепловими лічильниками, показники зовнішньої торгівлі послугами, які на сьогодні суттєво почали набирати оберти.

Представники Агенції регіонального розвитку та Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області сконцентрували увагу присутніх на результат проведеної роботи – структура Програми відповідає пріоритетам, визначеними Стратегією розвитку регіону, забезпечує цілісність системи планування регіонального розвитку.