Прес-центр28 листопада 2018, 14:11

Підприємці Луганської та Донецької області запрошуються на навчання до Львова

У грудні 2018 року Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) за підтримки USAID (US Agency for International Development) запрошують власників та керівників малого і середнього бізнесу Донецької та Луганської областей на навчальну програму «Інструменти ефективного управління».

Мета цієї програми – розвинути управлінські компетенції та вивести організації учасників на новий рівень їхнього розвитку.

Навчальна програма «Інструменти ефективного управління» для підприємців Донецької та Луганської областей реалізовується Львівською бізнес-школою УКУ та виконується в рамках Проекту “Зміцнення громадської довіри” (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Навчання складається з 4 модулів, перший триватиме з 6 до 8 грудня у місті Львові.

Програма розроблена для власників та управлінців мікро, малого і середнього бізнесу.

Учасники отримають:

можливість підвищити рівень своїх компетенцій в сфері менеджменту,

фінансів, маркетингу, комунікації та управління проектами;

знання для зміцнення організаційного розвитку бізнесу;
досвід організацій з інших сфер, що допоможе запозичити кращі практики бізнесу;
можливість підготувати та презентувати свої проекти відбірковій комісії для подальшої фінансової підтримки з боку UCBI ІІ.

Термін подання заявок до 30 листопада 2018 року включно за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1-a4tdXUuhlWSgJkax1rGqhN8Bvrou5tejELC9OA....

За більш детальною інформацією можна звертатись до контактної особи Людмили Крижановської  за телефоном: +380734939640, електронну пошту: lkryzhanovska@lvbs.com.ua  або за посиланням: https://lvbs.com.ua/events/programa-instrumenty-efektyvnogo-upravlinnya-....