Прес-центр21 травня 2018, 10:05

Роуд-шоу для МСП «Європейські експерти для українського бізнесу»

За підтримки ЄБРР у рамках ініціативи «EU4Business» відбудеться серія роуд-шоу для суб’єктів малого та середнього підприємництва по всій Україні – інформаційні заходи «Європейські експерти для українського бізнесу». Зокрема, у місті Харків – 29.05.2018, Краматорську – 30.05.2018, Кропивницькому – 01.06.2018.

Зустрічі відбудуться на базі Центрів підтримки бізнесу, створених в рамках проекту «Мережа центрів підтримки бізнесу», який реалізується ЄБРР в Україні за фінансової підтримки ЄС та спрямований на підвищення конкурентоспроможності та рентабельності українських МСП шляхом надання консультацій та зміцнення потенціалу.

Метою заходів є надання практичних інструментів для просування товарів на ринках ЄС та консультацій від європейських експертів з розвитку бізнесу в Україні.

Головні доповідачі:

    Маді Шарма − представник Європейського соціально-економічного комітету та керівник Madi Group (група приватних підприємств, некомерційних компаній та недержавних організацій), має великий досвід з просування продукції на зарубіжні ринки;

    Дмитро Корбут − експерт ЄС з управління проектами, експерт з експорту, співзасновник BELEXIA (Білоруско-бельгійської агенції з імпорту/експорту);

    Анрі Малосс − 30-й президент Європейського соціально-економічного комітету, директор з міжнародних питань Французької торгової палати, засновник Європейської асоціації малих та середніх підприємств в Європейському парламенті та ініціатор створення Європейських центрів інформації для підприємців.

Участь у заході для українських представників МСП є безкоштовною за умови попередньої реєстрації. Докладніша інформація про проведення заходів «Європейські експерти для українського бізнесу» розміщена на сайті «EU4Business» (розділ «Будьте в курсі подій») за посиланням http://www.eu4business.eu/uk/events/upcoming.