Прес-центр15 грудня 2017, 10:12

«Фантомівці» затримали товарів майже на 370 тисяч гривень

14 грудня 2017 співробітники фіскального наряду спецпідрозділу «Фантом» Головного управління ДФС у Луганській області на дорозі до незаконної переправи через річку Сіверський Донець, що між селами Лопаскине та Трьохізбенка, зупинили три автомобілі підвищеної прохідності. Їх водії намагалися переправити до тимчасово непідконтрольного Україні міста Слов’яносербськ партію твердих і напівтвердих сирів орієнтовною вартістю 172 тис. гривень.

Напередодні спільно зі співробітниками військової контррозвідки у селі Геївка Станично-Луганського району «фантомівці» на блок-посту «Блок» зупинили автомобіль під керуванням жителя села Передільське.

Під час його огляду виявлено необроблені шкури великої рогатої худоби та плівку для виготовлення ковбасних виробів орієнтовною вартістю 196 тис. гривень.

Встановлено, що цей товар було привезено з тимчасово окупованої території з використанням незаконної переправи через річку Сіверський Донець у районі села Лобачево. У подальшому товар призначався для  реалізації на території України.  

Враховуючи те, що всі громадяни неодноразово притягувалися до адміністративної відповідальності за порушення порядку переміщення товарів до району проведення антитерористичної операції, стосовно правопорушників
складено чотири адміністративних протоколи за ч.2 ст.204-3 КУпАП.

За матеріалами

Головного управління ДФС у Луганській області