Прес-центр25 вересня 2018, 11:09

Мистецькі колективи Попаснянського району реалізували на Львівщині проект «З Україною в серці!»

Проект «З Україною в серці!» став переможцем конкурсу проектів культурного обміну між Луганською та Львівською областями, на реалізацію яких виділено кошти з обласного бюджету.

Згідно з запланованими заходами для реалізації проекту Попаснянським районним Будинком культури організовані дві поїздки в Сокальський район Львівської області.

Зокрема, в Сокальському районному народному домі відбувся концерт колективів та солістів-вокалістів Попаснянського району Луганської області та господарів сцени у рамках розвитку культурних взаємовідносин, обміну досвідом, налагодження партнерських відносин між Західними та Східними областями України.

Глядачі отримали насолоду від виступівнародного колективу сучасного танцю «Попасняночка», Петра Даніловського, Євгена Карпенка, Яни Змитрович та інш.

Під час другої подорожі організовано театралізовану конкурсно-розважальну програму, яку підготували артисти Попаснянщини та Сокальщини.

Загалом на сумісних концертних програмах побувало близько 1500 жителів Сокальського району та задіяне близько 50 учасників культурно-мистецьких закладів та їх творчих колективів.