Прес-центр21 квітня 2021, 11:04

На Луганщині провели діалог щодо удосконалення проекту закону «Про державну політику перехідного періоду»

У місті Щастя відбулося громадське обговорення пропозицій щодо внесення змін до проекту закону «Про державну політику перехідного періоду». Участь у заході взяв перший заступник голови облдержадміністрації Олексій Смирнов.

На зустрічі обговорено зміни до проекту закону, запропоновані ГО «Національна платформа примирення та єдності», вплив положень проекту закону на життя у регіонах, підконтрольних українській владі, форми співпраці з народними депутатами, місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями, науковими і бізнес-товариствами у розробці окремих пропозицій до проекту закону.

Олексій Смирнов підкреслив важливість питання щодо належного законодавчого врегулювання державної політики перехідного періоду, тобто комплексу заходів із подолання наслідків міжнародного збройного конфлікту Російської Федерації та України, реінтеграції деокупованих територій та розбудови миру, а також вніс низку пропозицій, спрямованих на удосконалення проекту закону «Про державну політику перехідного періоду».

В обговоренні взяли участь співзасновник ГО «Національна платформа примирення та єдності» Сергій Сивохо, народний депутат України Вікторія Гриб, представники органів місцевого самоврядування області, громадських організацій.