Прес-центр24 березня 2017, 17:03

Питання екологічної безпеки – у фокусі уваги обласної влади

Заступник голови облдержадміністрації Володимир Гуц провів засідання колегії Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації за темою: «Про підсумки природоохоронної роботи у 2016 році та основні напрями діяльності на 2017 рік».

У заході взяли участь директор Департаменту екології та природних ресурсів ОДА Олег Тіхонов, члени колегії, представники Державної екологічної інспекції у Луганській області, райдержадміністрацій, керівники державних підприємств, наукових установ і громадських організацій.

Під час колегії розглянуті питання щодо охорони атмосферного повітря, водних, земельних ресурсів, захисту флори та фауни нашого краю, забезпечення функціонування регіональної системи моніторингу навколишнього середовища, розвитку екологічної мережі та природно-заповідного фонду області, формування національної екологічної мережі.

Підбиваючи підсумки природоохоронної роботи за 2016 році, члени колегії звернули увагу на пропозиції та зауваження щодо покращення збереження навколишнього природного середовища.