Прес-центр21 вересня 2018, 20:09

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної державної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди Дня машинобудівника

Шановні працівники машинобудування та приладобудування, дорогі ветерани!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем машинобудівника!

Завдяки своїй потужності та потенціалу машинобудівна галузь завжди була однією з базових у промислово-економічному комплексі нашої області. Промислові гіганти наповнювали не лише внутрішній ринок, їхні вироби були затребувані за кордоном.

На жаль, машинобудівний комплекс регіону зруйнований війною, захоплений ворогом або знищений вщент.

Та впровадження інноваційних рішень та високий рівень якості продукції дають змогу навіть у часи скрути підприємствам та установам машинобудування Луганщини, що знаходяться на підконтрольній українській владі території, продовжити свою роботу. Унікальний професійний досвід та оперативне реагування на запити споживача є рушієм розвитку галузі. Показник конкурентоспроможності нашої продукції – експорт її до різних країн світу, і це можливо завдяки сумлінній праці керівників, інженерів, техніків та сотень інших працівників.

Не лише інженерні спеціальності, а й робітничі професії токаря, зварювальника, фрезерувальника знову стають затребуваними на ринку праці, а отже жителі області матимуть роботу і заробіток.

Бажаю вашим підприємствам сталого розвитку, збільшення обсягів виробництва та успішної реалізації продукції. Нехай у ваших домівках завжди буде достаток, сімейний затишок і добробут.

Миру всім нам!

Слава Україні!

 

З повагою

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                  Юрій ГАРБУЗ