Прес-центр19 березня 2018, 16:03

Проїзд дорогами державного значення забезпечено

У зв’язку з негодою на окремих ділянках доріг Луганщини утворилися снігові замети. З другої половини ночі з 18 на 19 березня на дороги Луганщини вийшло 64 одиниці техніки. Сьогодні зранку в ліквідації негоди були задіяні 102 одиниці техніки, у тому числі більше 30 комбінованих дорожніх машин, а також трактори та інші механізми. Для ліквідації переметів задіяні шнеко-роторні механізми.

Оперативне реагування на ситуацію Служби автомобільних доріг та ДП «Луганський облавтодор» спільно зі структурними підрозділами у районах Луганщини дозволило своєчасно забезпечити проїзд дорогами державного значення.

На постійному контролі дорожників стан дороги, яка веде до КПВВ «Станиця Луганська».

До речі, до початку робіт на дорозі Т-1308 Старобільськ-Марківка висота снігового покрову на деяких ділянках сягала три метри.

Після очистки від снігу спеціальна техніка працюватиме для обробки дорожнього полотна протиожеледними засобами.

Робота у посиленому режимі буде продовжена до стабілізації ситуації та остаточної ліквідації негоди. 

Служба автомобільних доріг та ДП «Луганський облавтодор» звертаються до учасників дорожнього руху з проханням не завдавати перешкод в роботі снігоприбиральної техніки, бути пильними та уважними в місцях проведення робіт, дотримуватися вимог правил дорожнього руху, дбати про власну безпеку та безпеку інших.

При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Луганщині. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера: +380 (64) 524 11 25, +380 (50) 305 16 49.