Прес-центр15 листопада 2015, 18:11

Шановні працівники сільськогосподарського комплексу Луганщини!

Від усього серця вітаю вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства! 
Дякую усім трудівниками села, адже ви в ці складні часи, долаючи труднощі й негаразди, робите все можливе для стабільної роботи сільськогосподарського комплексу регіону. 
Сільське господарство Луганщини сьогодні, як і раніше, є бюджетоутворюючою базовою галуззю. Обласна влада повністю усвідомлює про всі існуючи проблеми наших сільгоспвиробників і робить усе від неї залежне щодо їх вирішення. Бо продовольча безпека – це частина загальнонаціональної безпеки країни та добробуту наших співвітчизників.
Луганські споживачі звикли до високоякісної різноманітної продукції харчової та переробної промисловості області. Але сьогодні, нажаль, на полицях магазинів такої небагато.
Ми розробляємо дієві механізми щодо здорового протекціонізму для сільськогосподарської продукції та товарів її переробки. Тим паче, що в більшості своїй звичні ринки збуту були втрачені внаслідок розгорнутої проти Донбасу підступної війни колишньої дружньої Росії.
Сподіваюся, що найближчі зміни у відносинах з Європейським союзом додадуть позитивного поштовху для прогресивного розвитку сільського господарства Луганщини.
Бажаю вам реалізації усіх ваших планів та задумів заради добробуту наших земляків, відновлення економіки області та суспільної злагоди.
Хай вам щастить!

З повагою

Голова Луганської обласної
державної адміністрації – керівник 
Луганської обласної військово-цивільної
адміністрації Георгій Тука