Прес-центр12 червня 2018, 15:06

Три студенти області отримали академічні стипендії Уряду

Призначено академічні стипендії Кабінету Міністрів України студентам закладів вищої освіти та аспірантам. Відповідно до розпорядження стипендіатами стали 100 студентів та 35 аспірантів.

Кандидатів на їх призначення відібрано відповідно до пропозицій закладів вищої освіти.

Виплата стипендії здійснюватиметься в межах стипендіального фонду закладів вищої освіти у встановленому Кабінетом Міністрів розмірі.

Серед студентів закладів вищої освіти, яким призначено академічну стипендію Кабінету Міністрів України на II семестр 2017/2018 навчального року, і троє луганчан.

Стипендію отримуватимуть студентка державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» (м. Старобільськ) Ангеліна Губська, а також студенти Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля (м. Сєвєродонецьк) Степан Золотар і Дар’я Кобілєва.

Нагадаємо, що академічна стипендія Кабінету Міністрів України студентам вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації виплачується у розмірі 3,125 мінімальної академічної стипендії та аспірантам у розмірі посадового окладу викладача-стажиста, збільшеного на 15 відсотків.