Прес-центр23 березня 2018, 16:03

У сфері ресторанного господарства області діють 833 заклади

Це – 405 кафе, закусочні, буфети та 344 їдальні, у тому числі закритих (для харчування чітко визначеної групи осіб на підприємствах та в організаціях, у загальноосвітніх, професійно-технічних і вищих навчальних закладах, малозабезпечених верств населення тощо) – 336.

Також 68 барів, шість ресторанів та 10 закладів з постачання готової їжи.

Ці заклади розраховані на

Кількість зайнятих у цій сфері – 2,5 тисяч осіб.

У минулому році розпочали свою діяльність 56 об’єктів ресторанного господарства.

Найбільш розвинена мережа ресторанного господарства в містах: Сєвєродонецьк, де знаходиться 164 об’єкти, Лисичанськ – 88 та у Кремінському районі – 77 об’єктів.