Прес-центр17 вересня 2018, 16:09

У Сєвєродонецьку привітали рятівників Луганщини

Обласні урочистості з нагоди Дня рятівника відбулися сьогодні, 17 вересня, у міському Палаці культури.

Вітаючи рятівників зі святом, заступник голови облдержадміністрації Геннадій Іваненко відзначив їх професіоналізм, виявлений під час виконання службових обов’язків.

«Звання рятівника багато до чого зобов'язує, адже саме до вас люди звертаються по допомогу у будь-який час доби, – наголосив він. – Громадяни упевнені, що завжди знайдуть у вас допомогу і підтримку. Держава і суспільство високо цінують вашу небезпечну працю і віддане служіння народові».

Також за значний внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природнього характеру, мужність і відвагу він нагородив декількох рятівників Луганщини Почесними грамотами та Листами подяки.

У свою чергу, начальник Головного управління ДСНС України у Луганській області Михайло Пшик подякував колегам за небезпечну службу і побажав міцного здоров’я й благополуччя.

Привітали співробітників ДСНС Луганщини керівники силових структур області, які регулярно співпрацюють з рятівниками.

У якості музичних подарунків цього дня пролунали пісні у виконанні ансамблю «Патруль» Головного управління Національної поліції в Луганській області, вихованців Кремінської санаторної школи-інтернату та фіналістки восьмого сезону «Х-фактор» Олени Зуєвої та інших.

Крім того, на гостей свята чекала демонстрація пожежної та оперативно-рятувальної техніки, рятувального спорядження та піротехнічного обладнання.

Всі охочі мали можливість познайомитися зі справжніми рятувальниками та піротехніками і сфотографуватися з ними на пам'ять.