Прес-центр26 березня 2018, 11:03

Юрій Гарбуз представив Луганщину на міжнародній конференції в Литві

Під час робочого візиту до Литовської Республіки голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз узяв участь у міжнародній конференції «Литовське партнерство з розвитку співробітництва в Україні».

Очільник області представив Луганщину – родючий та інвестиційно привабливий регіон: «Попри війну і пов'язані труднощі, ми не опускаємо руки. Наші аграрії сіють і збирають рекордні врожаї зернових. Наші промисловці – ПрАТ «Сєвєродонецьке науково-виробниче об'єднання «Імпульс», ТОВ «Зоря», ПАТ «Рубіжанський картонно-тарний комбінат» – не зупинили виробництво і перейшли на нові ринки збуту».

Юрій Гарбуз зазначив, що обласна влада комплексно підійшла до питання енергобезпеки регіону. Паралельно з будівництвом підстанції «Кремінська», що з'єднає область з енергосистемою України, Луганщина активно залучає інвестиції у відновлювальну енергетику, зокрема, освітлено сотні кілометрів населених пунктів.

Він підкреслив, що поряд з українськими військовослужбовцями обласна влада надійно тримає ідеологічний фронт боротьби. Проекти #Змінимо_країну_разом і #Луганщина_у_нас_одна єднають Україну і Луганщину.

Підбиваючи підсумки, Юрій Гарбуз наголосив: «Так, у нас багато проблем, і так, нам не обійтися без міжнародної підтримки. Але ми партнери на цьому шляху!»