Архів новин

02 сентября 2016

Юрій Клименко взяв участь у засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії з питань профілактики африканської чуми свиней

2 вересня під головуванням заступника голови Луганської обласної держадміністрації Юрія Клименко відбулось засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії з питань профілактики африканської чуми свиней в Україні та епізоотичної ситуації по сказу на території Луганської області. У заході також взяли участь представники силових структур, ветеринарних та природоохоронних служб.

 

До уваги власників пасажирського автотранспорту Луганської області

Департамент регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження Луганської обласної державної адміністрації оголошує конкурс з регулярного перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути).

Оголошення опубліковано в газеті «Сєвєродонецькі вісті» від 2 вересня 2016 року №35 (6601).

ОБОВ’ЯЗКОВІ УМОВИ КОНКУРСУ

На Луганщині зареєстровано понад 285 тисяч переселенців

Станом на 1 вересня 2016 року в Луганській області міськими та районними управліннями соціального захисту населення зареєстровано 285 643 внутрішньо переміщених особи, які складають 253 289 сімей. Із загальної кількості облікованих 23 019 – діти, 7 785 – інваліди, 208 083 – пенсіонери.

Мінрегіон підготував законопроект про засади адмінтерустрою, об'єднавши зусилля всіх зацікавлених сторін

Виходячи з Плану пріоритетних дій Уряду на 2016 рік, Мінрегіон України працює над врегулюванням порядку вирішення питань адміністративно-територіального устрою.

Луганщина відзначає 71-у річницю завершення Другої світової війни та 73-ю річницю визволення області від фашистських загарбників

2 вересня заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники міської влади Сєвєродонецька, ветерани та громадські активісти взяли участь в урочистій церемонії покладання квітів до братської могили «Меморіал Слави» з нагоди 71-ї річниці завершення Другої світової війни та 73-ї річниці визволення Луганської області від фашистських загарбників

Уряд спростив процедуру подання документів для одержання ліцензії

Уряд спростив процедуру подання документів для одержання ліцензії. Уряд затвердив порядок подання документів в електронному вигляді до органу ліцензування та видачі ним документів в електронному вигляді. Постановою Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2016 р. № 561, зокрема, передбачено, що органи ліцензування протягом двох місяців затверджують за погодженням з Мінекономрозвитку шаблони електронних документів та забезпечують оприлюднення та подальше оновлення на своїх офіційних веб-сайтах та на єдиному державному порталі адміністративних послуг.

Держенергоефективності запровадило інтерактивну карту місцевих програм здешевлення «теплих» кредитів

Сьогодні, 1 вересня, на офіційному веб-сайті Держенергоефективності www.saee.gov.ua запрацювала Інтерактивна карта місцевих програм відшкодування відсотків за «теплими» кредитами.

Відтепер, зайшовши на сайт Агентства, українці зможуть пересвідчитися, в яких містах, районах, областях місцева влада надає додаткову безповоротну грошову допомогу на утеплення житла, перехід на «негазові» котли, проведення різних енергоефективних заходів.

Юрій Гарбуз: «За минулу добу не зафіксовано жодного обстрілу, це перша спокійна ніч на Луганщині»

Бойовики дотримуються режиму припинення вогню. За минулу добу, 1 вересня, не зафіксовано жодного обстрілу – це перша спокійна ніч на Луганщині.