Архів новин

02 декабря 2016

Відбувся Форум «Жінки з інвалідністю – міфи та реальність»

На Луганщині продовжується обласний етап Всеукраїнської акції
«16 днів проти насильства». У рамках акції Департаментом соціального захисту населення ОДА спільно з Фондом народонаселення ООН проведено Форум «Жінки з інвалідністю – міфи та реальність» щодо захисту прав жінок з інвалідністю. Захід також приурочено до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Сьогодні Юрій Гарбуз провів засідання колегії облдержадміністрації за участю голови Національного агентства України з питань державної служби Костянтина Ващенка

У рамках засідання колегії начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Донецькій та Луганській областях Денис Рибальченко розповів про хід введення Закону України «Про державну службу». Він зазначив, що головними пріоритетами є побудова професійної не корумпованої престижної, зорієнтованої на потреби громадян державної служби, відділення політики від адміністрування.

Новини АТО: у результаті обстрілу зазнали поранень двоє наших захисників

Сьогодні вранці під час ворожого обстрілу з гранатометів різних типів та стрілецької зброї на попаснянському напрямку було поранено двох українських військовослужбовців. З передової наших бійців доставлено до госпіталю, де їм надається допомога.

Президент підписав Указ «Про пріоритетні заходи щодо сприяння зміцненню національної єдності та консолідації українського суспільства, підтримки ініціатив громадськості у цій сфері»

Президент Петро Порошенко підписав Указ №534/2016 «Про пріоритетні заходи щодо сприяння зміцненню національної єдності та консолідації українського суспільства, підтримки ініціатив громадськості у цій сфері».

На Луганщині триває Всеукраїнська акція 16 днів проти насильства: проведено виїзний відкритий дискусійний майданчик

На Луганщині продовжується обласний етап Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Чергове виїзне засідання проведено у Старобільському районі у форматі відкритого дискусійного майданчика із протидії насильству.

Інформація щодо знеструмлення об’єктів КП «Попаснянський районний водоканал» 1 грудня 2016 року

КП «Попаснянський районний водоканал» є постачальником води для 80 тис. жителям області, які проживають на контрольованій українською владою території, та близько для 1,2 млн жителям Луганщини – на тимчасово окупованих територіях.

Тобто, більше ніж 90 % видобутої води підприємство постачає на тимчасово окуповану територію, але оплату за це не отримує! Внаслідок чого КП «Попаснянський районний водоканал» не має можливості розраховуватися за енергоносії, сплачувати заробітну плату, закуповувати витратні матеріали.

Новини АТО: один військовослужбовець загинув у наслідок спроби прориву лінії оборони ворожою ДРГ

Диверсійно-розвідувальна група противника під прикриттям вогню з 120-мм мінометів намагалася прорвати лінію оборони поблизу смт Новотошківське. У результаті бойового зіткнення загинув один наш військовослужбовець. Про це повідомив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

Варто зазначити, що протягом минулої доби та після півночі російсько-терористичні війська 15 разів відкривали вогонь вздовж усієї лінії розмежування.