Архів новин

29 декабря 2016

Нова Луганщина: Люди. Сватівський район

У Сватівському районі відновлюються заклади інфраструктури.

Виробництво валової сільськогосподарської продукції у 2016 році збільшено на 14 %

Аграрний сектор є системоутворюючим в економіці області, формує  продовольчу безпеку, забезпечує розвиток технологічно пов’язаних галузей економіки та формує соціально-економічне підґрунтя розвитку сільських територій.

Луганською облдержадміністрацією спільно з органами влади на місцях впродовж року проводилася організаційна робота щодо покращення стану агропромислового комплексу області, нарощування виробництва продукції та підвищення її конкурентоспроможності. І це дає свої результати.

Програма святкових новорічних заходів Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру та Луганської обласної філармонії

Програма святкових новорічних заходів Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру та Луганської обласної філармонії.

Охорона здоров’я Луганщини на шляху відновлення

2016 рік став проривом у відновленні сфери охорони здоров’я області вже на нових засадах.

Так, днями офіційно відкрито катетерну лабораторію для надання ендоваскулярної кардіохірургічної допомоги хворим з ішемічною хворобою серця і гострим інфарктом міокарда на базі кардіологічного відділення Сєвєродонецької міської багатопрофільної.

За рахунок коштів медичної субвенції та обласного бюджету відновлені та здані в експлуатацію ряд медичних та лікувальних закладів області.

Юрій Гарбуз: Понад сто мільйонів гривень отримають шахтарі Луганщини до Нового року

Понад сто мільйонів гривень на погашення заборгованості по заробітній платі шахтарям держпідприємств «Лисичанськвугілля» та «Первомайськвугілля» виділені сьогодні, 29 грудня, розпорядженням Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика.

Нагадаємо, 15 листопада Міністр Ігор Насалик під час робочої поїздки до Луганської області обіцяв погасити заборгованість із зарплати перед шахтарями Луганщини до настання 2017 року.

Нова Луганщина: Люди. Попаснянський район

У Попаснянському районі відновлюються заклади інфраструктури.

За дорученням Прем'єр-міністра спільно зі студентською спільнотою напрацьовується алгоритм нарахування стипендій

 За дорученням Прем’єр-міністра  України Володимира Гройсмана спільно зі студентською спільнотою напрацьовується алгоритм нарахування стипендій, який би максимально охопив як питання соціального захисту студентів, так і стимулював їх до здобуття якісної освіти.

Актуалізація моніторингу агропромислових господарств області в полі зору облдержадміністрації

Заступник голови облдержадміністрації Володимир Гуц провів низку виїзних засідань на тему «Упорядкування обліку в домогосподарствах області». Метою цих заходів стало визначення наявних ресурсів сільськогосподарської продукції в господарствах населення. У нарадах взяли участь в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку Любов Безкоровайна, в.о.

Нова Луганщина: Люди. Міловський район

 

У Міловському районі відновлюються заклади інфраструктури.

Новини АТО: на Луганщині бойовики продовжують порушувати «режим тиші»

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко повідомив, що протягом минулої доби російсько-терористичні війська шість разів відкривали вогонь у напрямку населених пунктів та позицій сил АТО на Луганщині.

Вдень та ввечері укріплення наших захисників поблизу смт Кримське Новоайдрського району чотири рази потрапляли під обстріли з автоматичного гранатомету, БПМ, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї.

У той же час у напрямку смт Саниця Луганська та с. Малинове противник застосував автоматичний гранатомет і стрілецьку зброю.