Архів новин

03 февраля 2023

Ще 400 продуктових наборів отримали переселенці з Луганщини в координаційному центрі допомоги ВПО в Рівному

Також на базі гуманітарного хабу, яким опікується Кремінська міська військова адміністрація, протягом тижня працювала мобільна бригада благодійного фонду «Право на захист».

Фахівці консультували та збирали дані для надання грошової підтримки від УВКБ ООН.

Адреса: м. Рівне, вул. Фабрична, 20.

Телефон: 0958209742.

«Гаряча лінія» Кремінського ЦНАПу: 0958207124.
 

Сергій Гайдай: новий штурмовий підрозділ "ЛЮТЬ" буде забезпечений усім необхідним і допоможе звільнити наші території

Про це очільник Луганщини заявив у Дніпрі під час сьогоднішньої прес-конференції, присвяченій створенню штурмової бригади Національної поліції України «ЛЮТЬ» в рамках рекрутингової кампанії "Гвардія наступу".

Лікар-педіатр приймає дітей ВПО з Луганщини у Києві

Лікар-педіатр із 2 лютого по вівторках та четвергах з 10:00 до 14:00 приймає дітей - переселенців з Луганщини за адресою: місто Київ, вулиця Миколи Ушакова, 8А (метро "Житомирська").

Відвідання лікаря відбуватиметься за попереднім записом.

Телефони: +38 (099) 515 28 45, +38 (050) 565 58 06.
 

Як зберегти статус PESEL UKR при тимчасовому виїзді з Польщі

Це роз’яснення стосується українців, які отримали у Польщі статус тимчасового захисту PESEL UKR і мають намір виїхати за межі країни.

У Державній прикордонній службі України роз’яснили, як не втратити статус PESEL UKR при виїзді за межі Польщі на строк менш ніж на 30 днів.

При поверненні в Польщу особа має повідомити співробітника польської прикордонної служби про намір в’їхати з використанням права на тимчасовий захист у Польщі та кожного разу пред’являти електронний документ diia.pl.

Близько 3 500 переселенців з Луганщини отримали допомогу в хабах Попаснянщини в січні, ще понад 11 000 – продукти надіслані поштою

Так, працівники хабу в Харкові (площа Конституції, 1) видали 1 011 продуктових наборів. Ще 99 родин отримали дитячі підгузки.

У Черкасах (вул. Чехова, 9а) переселенцям надано 745 продуктових наборів та 189 упаковок дитячих підгузків. Одяг отримали 394 особи.

Через відділення АТ «Укрпошта» оформлено відправку 6 563 посилок.

У Новомосковську (вул. Мітягіна, 21а) наші переселенці отримали 1 719 продуктових наборів, дитячих підгузків – 43 упаковки, дорослих – 12 упаковок. Одяг та іграшки – 409 осіб.

У яких випадках у ПФУ можуть відхилити заяву-розрахунок для оплати лікарняних

Для отримання від Пенсійного фонду України фінансування для оплати лікарняних роботодавцю необхідно подати заяву-розрахунок, що містить інформацію про суми коштів, нараховані застрахованим особам.

У яких випадках електронну заяву-розрахунок може бути відхилено?

По суті, причина одна – це помилки.