Прес-центр23 листопада 2021, 14:11

Делегація з Донецької області ознайомилася з роботою Луганського обласного військового ліцею

Сьогодні, 23 листопада 2021 року, до Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» завітали представники Донецької обласної державної адміністрації. Супроводжували гостей заступниця голови Луганської облдержадміністрації Катерина Безгинська і директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк.

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюнина та директор департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації Тетяна Сидашева ознайомились з навчально-матеріальною базою, організацією освітнього процесу та повсякденною діяльністю ліцею.

Начальник ліцею бригадний генерал Валерій Ємбаков розповів про особливість передислокації навчального закладу з окупованого Луганська до української Кремінної.

З обласного та державного бюджету на відновлення діяльності закладу було виділено значні кошти. За декілька років проведено реконструкцію приміщень старої будівлі і стройового плацу, будівництво спортивного комплексу, капітальний ремонт покрівлі та утеплення будівлі ліцею.

Освітній заклад, який поновив свою діяльність в нових умовах, перетворився у сучасний навчально-виховний комплекс з військовою спрямованістю, залучивши у свої лави юнаків з різних міст та районів Луганської області.