Прес-центр1 квітня 2009, 12:04

Дві нові політичні партії зареєстровано Міністерством юстиції України в березні

За інформацією прес-служби Міністерства юстиції України зареєстровано політичні партії «Український Республіканський Альянс» та «Українська платформа».

 

Згідно з інформацією, наданою до Мін’юсту, рішення про утворення першої з вказаних партій  було ухвалене під час установчого з’їзду Політичної партії «Український Республіканський Альянс», який відбувся 7 квітня 2008 року. Крім того, на з’їзді партії 17 грудня 2008 року було ухвалено рішення про створення та затвердження статуту Партії, а рішенням з’їзду від 21 лютого 2009 року - внесено зміни до назви Партії. Керівником партії обрано Звєрєву Олену Іванівну (1965 р.н., керівник громадської приймальні ГО СНТ «Джерело»).

 

165-ю партійною організацією, зареєстрованою в Україні, стала партія «Українська платформа». Реєстрацію організації здійснено на підставі рішення Установчого З’їзду Політичної партії «Українська платформа». Згідно з інформацією, наданою до Мін’юсту, з‘їзд відбувся 14 січня 2009 року. Керівником партії обрано Жебрівського Павла Івановича (1962 р.н., народний депутат України від блоку НУНС)