Прес-центр28 травня 2009, 07:05

Губернатор Луганщини вручив нагороди просвітянам

27 травня, під час зустрічі з активістами обласного об’єднання ВУТ «Просвіта» ім. Тараса Шевченка, голова облдержадміністрації Олександр Антіпов вручив просвітянам нагороди Міністерства освіти і науки України.

Так, за значний особистий внесок у розвиток загальної середньої освіти, визначні успіхи у навчанні та вихованні підростаючого покоління губернатор вручив знак «Василь Сухомлинський» Галині Коваленко, вчителю української мови та літератури загальноосвітньої школи № 8 м. Луганська.

Нагрудні знаки «Відмінник освіти» – за визначні успіхи у вихованні, навчанні; професійній, науковій підготовці учнівської та студентської молоді в умовах відродження і розвитку національної освіти України – було вручено голові обласної організації Союзу українок України Іванні Колесник, директору навчально-виховного комплексу школи-гімназії № 59 м. Луганська Юрію Приню та вчителю української мови та літератури Золотівської гімназії м. Первомайська Марії Новиковій.

Дякуючи нагородженим за їх труд, Олександр Антіпов відзначив: «Ви, наші кращі педагоги, кожен день несете українське слово дітям, а з ним – любов до своєї рідної землі та нездоланне прагнення зробити її кращою».