Прес-центр18 травня 2011, 17:05

Соціальні партнери обговорили проблеми громадян з обмеженими фізичними можливостями

18 травня у м.Луганську пройшло засідання "круглого столу" за темою: "Співпраця – запорука підвищення зайнятості громадян з обмеженими фізичними можливостями" в рамках Проекту ПРООН, Міжнародної організації праці та Державного центру зайнятості "Соціальна інтеграція людей з інвалідністю шляхом забезпечення доступу до зайнятості".

 

У засіданні "круглого столу" взяли участь керівники Луганського обласного центру зайнятості, структурних підрозділів облдержадміністрації, соціальні партнери. Учасники засідання обговорили питання інтеграції інвалідів у суспільство, роль обласної держадміністрації у працевлаштуванні осіб з фізичними вадами, розглянули проблеми співпраці влади та громадських організацій із забезпечення рівних прав та можливостей при працевлаштуванні осіб з обмеженнями.

 

Також учасники засідання ознайомилися з результатами апробації Проекту ПРООН, Міжнародної організації праці та Державного центру зайнятості "Соціальна інтеграція людей з інвалідністю шляхом забезпечення доступу до зайнятості".

 

Під час засідання була підписана Угода про співробітництво між Луганським обласним центром зайнятості, комунальним закладом "Обласний центр медико-соціальної експертизи", Луганським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів і Головним управлінням праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.