Прес-центр25 лютого 2010, 16:02

Відбулося засідання Військово-козацької ради Південно-Східного округу Всеукраїнської громадської організації "Козацька територіальна оборона"

25 лютого в м. Луганську відбулося засідання Військово-козацької ради Південно-Східного округу Всеукраїнської громадської організації "Козацька територіальна оборона", у якому взяли участь представники облдержадміністрації та облради, силових структур, козацькі отамани міст та районів області, представники козацьких організацій. Учасники засідання підбили підсумки роботи Південно-Східного округу ВГО "Козацька територіальна оборона" за грудень 2009–січень 2010 років та затвердили план роботи на 2010 рік.
Члени ради висловили вдячність голові облдержадміністрації Олександру Антіпову, голові облради Валерію Голенку та Луганському міському голові Сергію Кравченку за розуміння тієї важливої ролі, яку відіграють козацькі організації в житті суспільства, та заявили, що готові й надалі співпрацювати з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування з вирішення усіх необхідних для повноцінного життя області питань. Вони також зазначили, що Віктор Янукович був єдиним кандидатом на пост Президента України, який повірив у козацтво, та висловили впевненість, що лише Янукович Віктор Федорович зможе стати гідним гетьманом українського народу.