Прес-центр19 червня 2009, 18:06

Визначені фіналісти обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

Виконуючи завдання другого туру, учасники мали продемонструвати інтелектуальні та творчі здібності, а також державницьке мислення. Саме на це було спрямоване одне із завдань конкурсу – публічний виступ з обґрунтуванням власного бачення загальнонаціональної ідеї, яка б могла об’єднати Україну. Міркування конкурсантів були найрізноманітнішими – від історико-духовних надбань народу до економічних перетворень. 

За результатами виконаних завдань організаційний комітет конкурсу визначив кращих у кожній з номінацій.

Так, кращим керівником стала завідувач сектору контролю апаратуАнтрацитівської райдержадміністрації Наталія Володимирівна Прибєга.
 
Друге місце присуджено завідувачу сектором контролю апарату Троїцької райдержадміністрації  Юрію Івановичу Акунєєву. 
 
Третє місце поділили начальник відділу освітиПопаснянської райдержадміністрації Марина Анатоліївна Донцова та начальник служби у справах дітейМарківської райдержадміністрації Вікторія Василівна Конюхова.
 
Серед спеціалістів перше місце посіла головний спеціаліст відділу взаємодії із засобами масової інформації управління у справах преси та інформації Луганської облдержадміністрації Лариса Петрівна Козьміна.
 
Другою стала головний спеціаліст управління економіки Біловодської райдержадміністрації Олена Володимирівна Шилобрид.
 
Третє місце присуджено головному спеціалісту управління агропромислового розвитку Старобільської райдержадміністрації Ользі Вікторівні Літвіновій.
 
Переможці та лауреати конкурсу будуть нагороджені грамотами Луганської обласної державної адміністрації і Луганської обласної ради. Нагородження відбудеться 23 червня на урочистих зборах з нагоди святкування Дня державної служби.
 
Луганчанки, які посіли перші місця, - Наталія Володимирівна Прибєга та Лариса Петрівна Козьміна – будуть представляти область у фінальному ІІІ турі конкурсу в м.Києві.
 
За матеріалами «Луганськпресінформ»