Прес-центр24 квітня 2018, 14:04

24 квітня 2018 р. у м. Батумі проходить Міжнародна конференції «Україна – Грузія – НАТО: сучасні виклики безпеки Чорноморського регіону»

24 квітня 2018 року у м. Батумі Посол України в Грузії І.Долгов взяв участь у роботі Міжнародної конференції «Україна – Грузія – НАТО: сучасні виклики безпеки Чорноморського регіону», що проходить в рамках реалізації Проекту «Україна – Солідарність – НАТО».
Від України у заході також беруть участь народні депутати України, представники Міністерства оборони України та Національної поліції України. Грузинську сторону представляють члени Парламенту Грузії та Уряду Аджарської Автономної Республіки, представники Офісу НАТО в Грузії, а також експерти з євроатлантичних питань, журналісти, громадськість. 
Головною метою Конференції є окреслення нових викликів та загроз Чорноморського регіону для формування механізмів співпраці, що спрямовані на забезпечення безпеки євроатлантичного безпекового простору.
Програмою Конференції також передбачено обмін досвідом щодо торговельно-економічних аспектів безпеки Чорноморського регіону, розвитку взаємодії з обміну інформацією стоcовно кібератак, формування концепції об’єднаної системи кібербезпеки, реформування сектору безпеки та оборони згідно з стандартами НАТО та інших питань євроатлантичного співробітництва.