Прес-центр10 вересня 2018, 14:09

8 причин вибрати Європу для здобуття вищої освіти

Європейська служба зовнішніх справ виділила 8 причин вибрати Європу для здобуття вищої освіти:

1. Кар'єра.

Хочете піднятися кар'єрними сходами? Як показало дослідження зайнятості QS 2011 Global Employer Survey, понад 60% роботодавців з усього світу заявляють, що активно шукають співробітників з досвідом роботи за кордоном і цінують його наявність у претендентів. Навчаючись у Європі, ви придбаєте вміння, знання та досвід, який цінують роботодавці. 

2. Освіта світового рівня.

Головні університети світу, найкращі фонди, надихаючі викладачі. У Європі ви перебуваєте в центрі міжнародного наукового середовища. Європейські університети націлюються на творчість, інновації та підтримку, допомагаючи студентам в повній мірі розкрити свій справжній потенціал.

3. Передові дослідження.

Ви амбітний дослідник і хочете просунутися кар'єрними сходами? В Україні для вас діє програма фінансування науки Horizon 2020 з доступом до багатомільйонного бюджету ЄС.

4. Підтримка і дружба.

Європа гостинна, вона по-дружньому налаштована до студентів з усього світу. ВНЗ Європи пропонують підтримку і соціально-культурні заходи, щоб ви були щасливі і відчували себе, як удома. 

5. Культурний досвід.

Навчання у Європі - це не тільки лекції і бібліотеки, але ще і унікальний шанс відкрити нові країни ... і заново відкрити себе! 

6. Стипендії і витрати.

Країни Європи вкладають кошти в систему вищої освіти, щоб зробити її більш доступною для молоді, при цьому зберегти високі стандарти її якості. Оплата навчання і вартість життя у Європі цілком конкурентна з іншими місцями для навчання. При цьому в деяких країнах ЄС освітні програми зовсім безкоштовні! Існує також безліч стипендій та можливостей фінансової підтримки навчання.

7. Різноманітність.

Краса Європи в тому, що вона надає великий вибір в усьому. Завдяки університетам світового класу, вищим навчальним закладам і дослідницьким інститутам, що пропонують сотні тисяч бакалаврських і магістерських ступенів, програмам отримання ступеня кандидата / доктора наук, а також короткостроковим програмам обміну ви зможете вибрати саме той досвід, який підходить вам найбільше.

8. Мови.

У Європейському Союзі 24 офіційні мови. Але більшість країн ЄС пропонують освіту англійською. 

Крім того, перебування в цих країнах є додатковою можливістю вивчити одну з основних мов світового бізнесу, наприклад, іспанську, французьку, німецьку чи італійську.

Якщо ви зацікавлені в отриманні такого досвіду, рекомендуємо відвідати веб-сайт Національного Еразмус+ офісу в Україні за посиланням: http://erasmusplus.org.ua

ДЖЕРЕЛО