Прес-центр29 cічня 2018, 13:01

«ANNUAL INVESTMENT MEETING» В ОАЕ

За інформацією ТПП України в період з 09 по 11 квітня 2018 року,
у м. Дубай, Об’єднані Арабські Емірати, заплановано проведення Щорічної інвестиційної зустрічі.

Цільовою аудиторією заходу є представники урядів, міжнародних організацій (Світовий Банк, Міжнародна фінансова корпорація, Економічна та соціальна комісія ООН щодо країн Азії та Тихоокеанського регіону, Міжамериканський банк розвитку тощо), наукових кіл, торгових палат, фінансового сектору, юридичних та фінансових консалтингових компаній, малих та середніх підприємств. Участь у Щорічній інвестиційній зустрічі розглядається як можливість для презентації інвестиційного потенціалу, роботи на тематичних круглих столах та проведення двосторонніх зустрічей з представниками урядових та ділових кіл.

Основними секторами, які будуть представлені на форумі, є торгівля, промисловість, виробництво, інфраструктура, логістика, ІТ, телекомунікації, охорона здоров’я, фармацевтика, фінанси, банківська діяльність, туризм, готельний бізнес, енергетика, видобувна діяльність, агропромисловий комплекс та нерухомість.

За більш детальною інформацією можна ознайомитись на сайті організаторів заходу за посиланням: http://www.aimcongress.com/en/.