Прес-центр4 липня 2017, 12:07

«BIOECONOMY INVESTMENT SUMMIT» У ФІНЛЯНДІЇ

14-15 грудня 2017 р. у м.Гельсінкі за сприяння Європейського інституту лісу у співпраці з мерією міста Йоенсуу, Регіональною радою Північної Карелії, Інститутом природних ресурсів Фінляндії та ЄК відбудеться захід «Bioeconomy Investment Summit», присвячений питанням потенціалу біоекономіки для забезпечення сталого розвитку, інвестиційного потенціалу та бізнес можливостей, а також майбутнім перспективам розвитку біоекономіки, зокрема в галузі будівництва та енергетики, в хімічній та текстильній промисловості.

Цьогорічний захід є продовженням Інвестиційного саміту з біоекономіки, організованого ЄК у 2015 р., Лодзького конгресу з біоекономіки та Братиславської конференції з біоекономіки 2016 р.

Основна увага під час дводенного заходу буде приділена обговоренню питань переходу до кругової біоекономіки, фінансування розвитку біоекономіки, визначення бар'єрів та перешкод для інвестицій у розвиток біоекономіки, стратегії розвитку біоекономіки в Європі.

На відкритті заходу виступить Міністр економіки М. Лінтіля. У заході візьмуть участь понад 30 доповідачів, серед яких: віце-президент ЄК
Ю. Катайнен, колишній ПМ Фінляндії Е. Ахо, представники ЄІБ та «Nordea», президент фінської компанії «Metsä Group» К.Йордан та компанії «Stora Enso» М. Маннстрьом, генеральний директор Інституту природних ресурсів Фінляндії М. Воллс, директор Європейського інституту лісу М. Палахі, мер міста Йоенсуу К. Карялайнен.

Форум відвідають представники бізнесу, науковці, дослідники та міжнародні інвестори.

 Реєстрація участі в заході буде відкрита з 21 серпня 2017 р.

Програма заходу: http://www.2017bioecosummit.eu/programme.html

Додаткова інформація: http://www.2017bioecosummit.eu/

Контакти організаторів: http://www.2017bioecosummit.eu/contact.html