Прес-центр8 жовтня 2018, 14:10

ДІЛОВИЙ ВІЗИТ УКРАЇНСЬКИХ ПІДПРИЄМЦІВ ДО ДЕРЖАВИ КУВЕЙТ

З 06 по 09 листопада 2018 року в рамках проведення IV засідання Спільної Міжурядової українсько-кувейтської комісії (м. Ель-Кувейт, Держава Кувейт) під співголовуванням Віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка, ТПП України організовує діловий візит українських підприємців до держави Кувейт. Протягом перебування у Кувейті члени бізнесової делегації будуть присутні під час офіційних зустрічей, братимуть участь в кувейтсько-українському бізнес-форумі (м. Ель-Кувейт). Також буде запропонована культурна програма та ділові зустрічі з компаніями вибраного профілю та сфери діяльності. ТПП України пропонує долучитися до складу ділової місії українським підприємствам, представникам виробничих та торговельних компаній.

Участь у бізнес-місії дозволить представникам українського бізнесу встановити прямі ділові контакти, налагодити взаємовигідні коопераційні зв’язки, отримати актуальну інформацію про ситуацію на цікавих для них кувейтських ринках.

Кувейтська сторона зацікавлена у співпраці у таких пріоритетних напрямках, як: сільське господарство, виготовлення металоконструкцій, деревообробна галузь, лікувальний туризм, постачання кормів та добавок для тварин, машинобудування тощо.

Згідно попереднього кошторису орієнтовна вартість участі складає 1728 доларів США на 1 учасника (вартість включає переліт Київ-Доха-Ель-Кувейт-Доха-Київ, 3 ночі в готелі класу 4*, трансфери, страховий поліс, витрати пов’язані з організацією ділових зустрічей).

Проект програми:

https://www.ucci.org.ua/uploads/files/5bb76049daecf476151517.doc

За детальною інформації щодо умов та вартості участі звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України – Ольга Сухенко (+38067 230-90-38, +38 044 461-98-07, oas-ier@ucci.org.ua).

ДОВІДКОВО:

Держава Кувейт, місто Ель-Кувейт (3 млн жителів), є місцем розташування резиденції еміра, уряду та парламенту країни.

Державна мова: арабська. Більшість населення володіє англійською.

Структура імпорту: продукти харчування (зернові (57,7 %); м'ясо та їстівні субпродукти (8,3 %); молоко та молочні продукти, яйця птиці (3,3 %); жири та олії тваринного або рослинного походження (10,1%), будівельні матеріали, автотранспорт та запасні частини, одяг.

Структура експорту: нафта, продукти нафтопереробки, мінеральні добрива.