Прес-центр7 вересня 2018, 10:09

ЕКСПОРТНІ ОПЕРАЦІЇ: КРОК ЗА КРОКОМ

02 жовтня 2018 року Центр підтримки експорту у Запорізькій торгово-промисловій палаті запрошує спеціалістів на тренінг «Експортні операції: крок за кроком». Ви отримаєте практичні рекомендації з питань маркетингового дослідження ринків та електронних ресурсів розвитку бізнесу, підготовки товару до експорту, а також – нові ділові контакти, обмін досвідом у сфері експортної політики компанії.

Експерт зустрічі – Микола Ларін, фахівець у галузі міжнародної торгівлі, керівник проектів Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД». 

Захід відбудеться в конференц-залі Запорізької торгово-промислової палати за адресою: м. Запоріжжя, бульвар Центральний, 4. Початок о 10:00.

Участь в семінарі безкоштовна. Кількість місць обмежена.

Реєстрація обов'язкова за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1uaKJsW6KYshAED1fuCgP5qrycgPgWohipr7m7o8....

Також просимо заповнити анкету-опитування. Ваші відповіді допоможуть Центру підтримки експорту зробити максимально корисними та цікавими для Вас не тільки зміст освітніх заходів, але й практичне видання «Абетка експортера», що готується до друку.

Анкетування:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4wA-bMGnwrNDmmWc9qLOm521Dm2ht....

З усіх питань звертайтесь до Управління організаційної роботи та міжнародних відносин за тел.: 061-233-11-72, е-mаіl: info1@ссі.zр.uа.

ПРОГРАМА ТРЕНІНГУ