Прес-центр23 березня 2018, 10:03

«ГРУЗІЯ – КРАЇНА МОЖЛИВОСТЕЙ»

15 травня 2018 року в готелі Radisson Blue Iveria в Тбілісі (Грузія) відбудеться щорічний форум «Грузія – країна можливостей». Мета щорічного Форуму – об'єднати 500 бізнесменів, інвесторів, представників уряду і міжнародних організацій, які цікавляться питаннями, що стосуються економіки Грузії та обговорити поточні і перспективні можливості та виклики, що стоять перед національною економікою. 

Форум надає можливість потенційним інвесторам отримати інформацію про макроекономічну, юридичну та податкову ситуацію в країні.

Учасники почують про поточні та заплановані проекти в інфраструктурі, енергетиці, туризмі, нерухомості, приватному та венчурному капіталі.

Інвестори матимуть можливість отримати відповіді на запитання від Уряду та представників бізнесу щодо різних галузей промисловості та проектів, а також зустрітися з представниками проектів.

Форум відбудеться за участю іноземних інвесторів, представників міжнародного рейтингового агентства, інвестиційних банків, венчурних компаній та представників приватних фондів.

Форум пропонує іноземним компаніям мережеву платформу для розвитку партнерства між грузинським та іноземним бізнесом.

Додаткова інформація: https://www.kcci.kharkov.ua/upload/files/Bia-INV-FORUM-TBIL-15_05_18-PRO...

З питань участі звертайтесь за тел: +995 593 301630,
e-meil: mkhupenia@bia.ge; info@biaforum.ge; веб-сторінка: www.biaforum.ge; www.bia.ge