Прес-центр27 листопада 2017, 14:11

Навчальний візит "Електронне врядування на місцевому рівні" для представників Луганської та Донецької облдержадміністрацій

Програмою розвитку ООН в Україні організовано навчальний візит "Електронне врядування на місцевому рівні" для представників Луганської та Донецької облдержадміністрацій, що відбувається зараз в Естонії у місті Таллінн.

У рамках візиту заплановано знайомство з Академією е-урядування, з роллю та повноваженнями Уряду Естонії у питаннях державних інформаційних систем, захисту інформаційних потоків, державних баз даних, організації захисту цифрової ідентифікації, а також розвитку базової інфраструктури для підключення до інформаційних систем, огляд ситуації з місцевим самоврядуванням в Україні.

Від Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності беруть участь у цьому візиті Директор Департаменту Денис Денищенко та начальник відділу міжнародної технічної допомоги та європейської інтеграції Михайло Снопенко.

Академія е-урядування - це консультаційний і мозковий центр, який займається розробкою і популяризацією найкращих ідей в області е-урядування, е-демократії, кіберуправління і відкритого інформаційного суспільства. З 2002 року Академія е-урядування провела навчання для 3000 державних службовців більше ніж з 60 країн, а також керувала або брала участь більш ніж в 60 міжнародних проектах з розвитку країни, самоврядування і організації.

Детальніше про Академію: http://bit.ly/2k42G3a