Прес-центр7 листопада 2018, 09:11

УКРАЇНСЬКО-ФРАНЦУЗЬКИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ

Дніпропетровська ТПП запрошує на зустріч з представниками французької бізнес-делегації, що завітає до м. Дніпро 14 листопада 2018 року в рамках проведення Дніпровського економічного форуму DEF' 2018, за участі Надзвичайного і Повноважного Посла Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон.

Формат заходу передбачає зустріч з Послом Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон та безпосередньо В2В зустрічі з французькими компаніями. 

Захід відбудеться в офісі Дніпропетровської торгово-промислової палати (вул. Шевченка, 4). Час зустрічі буде повідомлено пізніше.

Участь для українських підприємств у зустрічі є безкоштовною за умови обов’язкової попередньої реєстрації шляхом заповнення форми: https://goo.gl/FXoY51

В складі делегації будуть представники таких відомих французьких компаній, як «Auchan», «Danone», «Credit Agricole», «Ukrsibbank», «Mas Seeds», «Alfagro», «Agro Kmr», «Egis», «Global Distirution»,», «Schneider Electric», «Jeantet».

За додатковою інформацією щодо заходу звертайтесь, будь ласка, за тел.: (056) 374-94-10 (12) або e-mail: mes@dcci.org.ua, управління зовнішньоекономічних зв’язків ДТПП.