Прес-центр30 cічня 2018, 16:01

Відбулася робоча нарада в АРР Луганської області

30 січня 2018 року в Агентстві регіонального розвитку Луганської області відбулася робоча нарада з питань формування спільних заходів у сфері зовнішньоекономічної діяльності та співпраці з іноземними партнерами. У нараді від Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації взяли участь заступник директора Департаменту – начальник управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Ольга Рибалко та начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності Олег Гетманчук, Агенцію представляв заступник директора Агенції Борис Червонний.

Основними питаннями для обговорення стали: організація спільних заходів для експортерів області, формування каталогу експортної продукції підприємств області, організація та участь у виставкових заходах і форумах регіонального та державного рівня, можливості залучення міжнародних експертів до освітніх заходів працівників підприємств області. Також учасники наради обговорили підсумки роботи за 2017 рік та заплановані на 2018 рік спільні заходи. 

За підсумками наради заступник директора Департаменту Ольга Рибалко відзначила, що налагодження співпраці з Агенцією регіонального розвитку Луганської області є одним із напрямків налагодження контактів з іноземними партнерами, проектами міжнародної технічної допомоги для просування продукції підприємств області на нові ринки. Оскільки наша область є традиційно експортоорієнтованою, то підтримка міжнародних експертів щодо навчання підприємців Луганщини з питань гідного представлення себе та своєї продукції, її подальше просування,  виходу на нові ринки є необхідною.