Прес-центр13 квітня 2018, 11:04

VIII МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ «ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ В ПОЛЬЩІ»

10 – 11 травня 2018 року в Республіці Польща відбудеться дводенний VIII Міжнародний форум «День українського бізнесу в Польщі». Перший день заходу пройде 10 травня у м. Варшава,
другий – 11 травня у м. Гданськ.

Цьогорічний форум відбудеться під патронатом Посольства України в Республіці Польща і Консульства України в Гданську, а також за підтримки Міністерства інфраструктури і будівництва
Республіки Польща, Міністерства господарства морського і внутрішнього судноплавства Республіки Польща, Комітету Верховної Ради України з питань транспорту.

Організаторами заходу виступають Асоціація українського бізнесу в Польщі, Міжнародний правовий центр EUCON та Польська Конфедерація Роботодавців Lewiatan.

Під час роботи форуму передбачається обговорення широкого спектру актуальних питань з економічного співробітництва, зокрема перспективи інвестування польського бізнесу в українську економіку, можливості збільшення товарообігу між країнами, питання інноваційного і регіонального розвитку, будівельної галузі, розвитку відновлювальної енергетики та енергозбереження, нові можливості розвитку транспорту та інфраструктури, перспективи розвитку внутрішнього водного і морського транспорту, портової інфраструктури, суднобудівної промисловості та багато інших.

Участь у заході надасть можливість представити інвестиційну привабливість Луганської області, залучити іноземних інвесторів, а також розширити експорт вітчизняної продукції на міжнародні ринки, у тому числі європейські.

За детальною інформацією щодо заходу звертатися до контактної особи – Олени Вакулік, тел.: +380 (44) 238 09 44,
e-mail: office@ukrbizpol.org.