Прес-центр20 листопада 2017, 16:11

Запрошуємо на She Talks з Вірджинією Літлджон (США) та Деборою Юден (Канада)

В рамках серії зустрічей-дискусій на базі Платформи SheExports Офісу з просування експорту, запрошуємо вас на захід She Talks з Вірджинією Літлджон, підприємницею, делегатом до W20 від США, та Деборою Юден, експертом з міжнародної торгівлі, бізнес-консультантом з Канади.

Вірджинія Літлджон – співзасновниця глобального акселератора Quantum Leap, що допомагає розвивати міжнародну екосистему жіночих бізнесів (США, країни ЄС, Китай, Індія, ПАР та ін.), делегат до W20 від США, одна від трьох співавторів історичного Women’s Business Ounership Act, що суттєво вплинув на парадигму жіночого підприємництва США.

 Дебора Юден – канадська підприємниця та бізнес-консультант із багаторічним досвідом, що спеціалізується на стратегіях інтернаціоналізації бізнесів та міжнародній торгівлі, зокрема допомагаючи підприємствам, якими володіють жінки.

Вони на досвіді США та Канади розкажуть про експорт як інструмент посилення економічної спроможності жінок-підприємців.

Обидві спікерки також візьмуть участь в панельній дискусії, присвяченій посиленню економічної спроможності жінок в Україні, що організовується Платформою SheExports Офісу з просування експорту в рамках S/HE Congress 2017 за підтримки Canada-Ukraine Trade and Investment Support project – CUTIS та Western NIS Enterprise Fund.

Приходьте на She Talks з Вірджинією та Деборою 23 листопада о 17:00 в готелі Воздвиженський (вул. Воздвиженська, 60а).

РЕЄСТРАЦІЯ обов’язкова за посиланням: https://goo.gl/mHh6S2

Участь безкоштовна. Кількість місць обмежена.

Перевага надаватиметься жінкам-власницям та керівницям бізнесів з експортно орієнтованих галузей.

Підтвердження участі надійде вам електронною поштою.

Контакти для довідок: +38 (095) 403-64-63

Юлія Тахтарова, Координатор Платформи SheExports.